נגישות
נגישות

מספר פלוס נמוך בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/04/2019 | 23:08 | מאת: מאור תורג’מן

שלום לפני 4 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים כמובן ברשת עיניים בשיטת אינטראלסיק אצל דוקטור לוינגר המספרים שלי בעיניים היו כמעט מינוס 3 ב2 העיניים עם צילינדר גבוהה בחצי שנה האחרונה הרגשתי ירידה קלה בראייה בתקופות כאלו ואחרות והלכתי להיבדק נאמר לי שיש לי פלוסים קטנים ב2 העיניים של 3/4 בעין שמאל ובעין ימין כמעט +1 עם צילינדר נמוך שמתלווה למספרים האלו ( משהו כמו 1 ומשהו ) מספרים די נמוכים ונאמרו לי בבדיקה ברשת עיניים שהם ״חסרי משמעות״ מכיוון שזה שריר שהעין מפעילה כדי להתגבר על כך הבעיה שלי היא בלילה שדי קשה לי להתגבר על זה ולפעמיים גם ביום אני מרגיש שזה מפריע לי ( בתקופות ) השאלה שלי היא כזו יש טעם להרכיב משקפיים במספרים כאלו ? אני מפחד להרגיל את העיניים יש סיכוי שהמספרים האלו יחלפו ? או יחמירו ? ומה עלי לעשות תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב הפורום לא יכול לשמש תחליף למה שנאמר לך בבדיקה. באופן כללי מספרי פלוס קטנים הם אכן חסרי משמעות מיוחדת ולא דורשים התערבות או הרכבת משקפיים. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.
