לאחר ניתוח קרוב רחוק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/03/2019 | 20:44 | מאת: oren

שלום רב, לפני 4.5 שבועות עברתי ניתוח אינטרלאסיק להסרת משקפים בטכניקה של עין ימין לרחוק ועין שמאל לקרוב, וזה משהו שצריך קצת להתרגל אליו, בימים האחרונים אני מרגיש שאני רואה בעין שמאל (לקרוב) פחות טוב בראייה לרחוק , כאילו יש איזה ירידה בראייה, אין אני יודע את זה? קודם כל שאני עוצם את עין ימין ומסתכל דרך שמאל אני חושב שהתוצאה שאני רואה פחות טובה מהשבועיים -שלוש הראשונים אחרי הניתוח, דבר שני גם בראייה ב 2 עיניים אני חושב שיש מעט רגרסריה, כאילו למוח קשה לעבד שעין אחת לא רואה כל כך טוב לרחוק בגלל הירידה קצת בחדות הראייה שאני מרגיש בימים האחרונים בעין שמאל (דרך אגב עדין רואים בה שטפי דם לעומת עין ימין שנעלמו שטפי הדם) שאלתי היא, האם זה תקין.. המעט רגרסייה הזו? האם זה משהו שעין שמאל שראתה ככה ככה אחרי הניתוח לרחוק (אך רואה מצויין לקרוב) ירדה קצת בראייה לרחוק והאם זה הולך להתהפך ולהשתפר? אני פשוט רוצה לדעת האם צריך ללכת להבדק כעת כי יש כאן משהו מחשיד או שמדובר בתופעה מוכרת ואין צורך להתרגש ? (אציין ששוב שהראייה הכללית בעת שאני מסתכל עם 2 עיניים בסדר אך התחושה היא שקרה משהו שעין שמאל קצת ירדה בחדות הירידה לעומת לפני שבוע - שבועיים ) תודה מראש אורן

שלום רב, יתכן ויש עוד צורך בזמן עד להסתגלות למצב החדש. אם יש קושי או הפרעה בראיה אפשר להקדים את הביקורת לרופא המנתח. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה