רואה מטושטש בעין אחת כ10 ימים לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/03/2019 | 15:23 | מאת: מנותחת

שלום אני כשבוע וחצי לאחר ניתוח PRK עם וייבפרונט (היה לי מספר -4.5 בערך בכל עין וצילינדר קטן גם בכל עין) לפי הביקוורת האחרונה לפני כ3 ימים אני כבר אמורה לחזור לשגרה ע"פ הרופא. אך מאז ניסיתי לראשונה מאז הניתוח לשבת מול מחשב ושמתי לב שקשה לי מאוד. כאשר הפרדתי בין העיניים שמתי לב שעם עין ימין אני רואה פחות טוב אך יותר חד וממוקד. מצליחה לקרוא טקסט במחשב כאשר מכסה את עין שמאל ומגדילה מעט את הפונט. לעומת זאת כאשר אני מכסה את ען ימין ומסתכלת עם עין שמאל אני רואה ממש מטושטש. קשה לי ממש לקרוא ולהבדיל בין המילים. האם המצב תקין? ממש קשה לתפקד ככה ומדאיג אותי ההבדל בין העיניים. תודה רבה מראש

שלום רב, שבוע וחצי הוא זמן קצר מידי לקבלת תוצאה סופית. כמו כן הבדל בין העיניים בתקופת ההחלמה הראשונה אינו דבר נדיר. יש להמתין בסבלנות להתייצבות

13/04/2019 | 12:44 | מאת: שי

תוכל לשתף האם המצב השתפר?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה