תיקון אחרי 15 שנה מאז הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/02/2019 | 09:47 | מאת: לירן

הי, עברתי אצלכם (עיניים) ניתוח להסרת משקפיים לפני כ-15 שנה. בזמנו סבלתי מקוצר ראייה. לצערי לאחרונה נמצא שחלה שוב דעיכה באיכות הראיה ויש לי קוצר ראיה של 0.75 בשתי העיניים. השאלה: נזכרתי שכשעברתי את הניתוח הובטח לי אחריות לכל החיים ובמידה ואצטרך תיקון אהיה זכאית לו בחינם. אכן כך?

שלום רב, אכן במידה וניתן רפואית לבצע טיפול משלים הוא לא יהיה כרוך בתשלום נוסף. אבל יש לקחת בחשבון שלא תמיד ניתן לבצע טיפול משלים. על מנת לברר זאת הייתי ממליץ לבצע בדיקה ע"י הרופא שניתח אותך ולראות אם הדבר אפשרי

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה