הסרת משקפיים לאחר בצקת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/02/2019 | 06:12 | מאת: א

שלום. לפני כמה שנים בבדיקה להסרת משקפיים גילו לי בצקת בעיניים. הייתי מטופלת אצל רופא אופתמולוגי ולקחתי כדורים. הפסקתי את הכדורים לפני ארבע שנים והייתי מאז רק במעקב כל כמה חודשים. כרגע סיימתי בכלל את המעקב. האם יש בעייה לבצע ניתוח להסרת משקפיים? תודה מראש

שלום רב בצקות בעיניים יכולות להיות ברקומות שונות- קרנית, לחמית, רשתית. לא ברור לי היכן אצלך. בכל אופן אם מדובר בבתקת קרנית או רשתית אני לא הייתי ממליץ על ניתוח לייזר להסרת משקפיים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה