נגישות
נגישות

חידוד ראייה מרוחה- LASEK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/02/2019 | 22:17 | מאת: יקיר

שלום ד"ר.אני בן 37 לפני 13 שנים עברתי ניתוח LASEK. טרם הניתוח היה לי בעיקר צילינדר 2.75 - בכל עין. לאחר הניתוח: עין ימין נותר צילינדר 1.25 - עין שמאל: נותר צילינדר 0.25 - אני רואה תפקודית אך לא רואה טוב, כמו מריחה. אני מניח שנוסף גם מספר עם השנים. האם במצב המתואר במידה ויש מספיק עובי קרנית, ניתן לבצע ניתוח תיקון בשיטת שונה בה החזרה לשיגרה היא יום-יומיים או שנהוג לנתח באותה שיטה בה המנותח נותח בעבר? האם יש פתרון אחר לחידוד הראייה? כמו טיפות עיניים מסוימות שמקטינות אישון?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אם הניתוח הראשוני היה LASEK ובמידה וניתן לבצע טיפול משלים – הוא ככל הנראה יבוצע בדיוק שביטה בה בוצע לראשונה ולא בניתוח עם ההחלמה המהירה
