עדשות מגע,טיפול לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/02/2019 | 16:34 | מאת: יוסי

השתמשתי בעדשות מגע כ4 שנים ולפניי שבועיים התעוררתי עם דלקת בעיניים,קיבלתי אנטיביוטיקה וכעבור שבוע וחצי הרכבתי שוב את העדשות והרגשתי התחלה של דלקת,הרופא אמר שזה כנראה תגובה של העין לעדשה ורשם לי לוטמקס,ולהחזיר את העדשות בעוד 10 ימים,האם לדעתך אפשר להחזיר את העדשות תוך 10 ימים מתחילת הטיפול בלוטמקס?

שלום רב, לא ניתן לקבע ללא בדיקה. בד"כ כשמדובר בדלקת, יש להזהר שבעתיים בהרכבת עדשות מגע. ניתן לחזור לעדשות רק לאחר שחלף כל סימן של דלקת ולכן הייתי ממליץ לחזור לבדיקה חוזרת ע"י הרופא שבדק בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה