משקפי שמש לאחר ניתוח לייזר בשיטת prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/12/2018 | 10:32 | מאת: ליאור

אני חודש אחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת prk ורציתי לדעת: 1.האם בתוך חדר שרובו חלונות גדולים ללא ווילונות והשמש מאירה בחוזקה דרכם אני צריך להיות עם משקפי שמש (עבר חודש מהניתוח)? אני רוצה לדעת האם אני צריך הגנה מהשמש שבחדר מבחינת נזק להחלמת הקרנית? 2.כמה חודשים לאחר הניתוח צריך להיות מחוץ לבית תמיד עם משקפי שמש? 3.האם גם ביום מעונן צריך להרכיב משקפי שמש כשיוצאים מחוץ לבית?

שלום רב. אין צורך במשקפיים בתוך החדר. מומלץ והדגש על מומלץ, משקפיי שמש בחוץ עד חצי שנה מהניתוח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה