ראיה מטושטשת אחרי לייזר בעניים יום ולילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/11/2018 | 10:50 | מאת: ראית מטושטשת

היי עשיתי לפני 3 שבועות ליזר. הכל עבר בסדר גמור יום למחרת קמתי ללא כאבים וראיתי. אבל עד עכשיו יש לי טיפה טשטוש שאני מעביר את העין ממקום למקום . אזורי טשטוש בעין (לא חמורים). ועוד דבר זה גם בלילה אני נכנס למכונית וכמה פריטים שאני זוכר שהייתי רואה כמו קודן מטושטשים לי מאוד. האם הדבר הגיוני? האם יש פתרון? תודה רבה על כל תשובה

שלום רב, החלמה סופית עשויה להערך מספר שבועות ולכן הייתי ממתין. מירב הסיכויים שהכל יסתדר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה