הילות וסינורים אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/10/2018 | 08:23 | מאת: אורי ראובני

שלום, שנתיים אחרי ניתוח בשתי העיניים. רואה 6/6 ואפילו יותר טוב מזה. הבעיה שאני סובל מהילות וגם מסינורים במשך כל היום בלילה ההילות מאוד קשות עד כי כך לאני מפחד מאוד לנהוג בלילה. הרופא שניתוח המליץ על טיפות עיניים "שמקטינות אישונים" מרות שלפי טענות הכל טוב אצלי בעיניים וזה לא צריך היה להיות... יש לי סוג של פחד מהטיפות שהוא רשם לי... לכן ברצוני לשאול האם יש סיכון בשימוש בטיפות Iopidine 0.5%. ברור לי ששימוש לטווח קצר הוא בטוח... אבל הרופא אמר לי שתוצאה לא תופיע לפני חצי שנה של שימוש... ובמקרים מסוימים שנה. אם יכול להיות סיכון בטווח הארוך??? האם האישון יקטן לעתיד וזה יהיה בלתי הפיך???? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, שימוש בטיפות מסוג זה הוא די בטוח, אין סכנה שההשפעה שלהן קבוע. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.
