ירידה באיכות הראייה אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/10/2018 | 16:21 | מאת: יעקב

לפני כשנה וחצי ביצעתי ניתוח PRK להסרת משקפיים המספרים שלי היו -1.75 - אבל צלינדר 3.5 לאחר מספר חודשים התחלתי להרגיש ממש כמו סכין שחותכת לי את עין ימין כל בוקר , לאחר הגעה נוספת למנתחת אמרה שיש לי יובש בעין ובקישה שאמשיך להשתמש בסיסטיין ביום וסיסטיין ג'ל בלילה , זה לא ממש עוזר , בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש ירידה חדה באיכות הראייה ב2 העיניים , לא רואה חד בכלל וגם כאבי ראש שמתלווים לזה האם הגיוני שלאחר שנה וחצי זאת התוצאה?

שלום רב, ללא בדיקה לא ניתן לקבוע אבל אם אובחן יובש אז כנראה מדובר ביובש אני מציע לחזור להמשך בדיקה למנתחת שלך

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה