רופא מנתח שיש לו ידיים רועדות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/10/2018 | 21:25 | מאת: נטע

שלום רב, הייתי בבדיקת התאמה באחד המכונים (לא מכון ״עיניים״), והתרשמתי לטובה מהמקום, רק שנתקלתי בבעיה אחת שנראית לי בעייתית: כשהרופא בדק לי את העיניים, הידיים שלו ממש רעדו לכל אורך הבדיקה. ממש כפי שלסבא שלי ז״ל רעדו הידיים באופן בלתי נשלט כשהוא החזיק כוס תה למשל, כך גם לרופא הזה. עד כמה שידוע לי זה רופא בעל נסיון של כ-20 שנה בתחום, אבל אני ממש מפחדת שזה שיש לו רעד בידיים ישפיע על הניתוח (ניתוח לאסיק). חיתוך הקרנית אצל אותו רופא אמור להתבצע על ידי מכשיר אלקטרוני (לא לייזר) ואז השיוף אמור להתבצע באמצעות לייזר. עד כמה רעד בידיים יכול להשפיע על תוצאות הניתוח? תודה

שלום רב, אני מסכים. רעד בידיים אצל מנתח – כל מנתח, ולא רק מנתח עיניים – עלול להוות בעיה. אחת הדרישות החשובות אצל מנתח הן ידיים טובות ויציבות בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה