עיניים מציקות 2.5 שנים לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/09/2018 | 11:03 | מאת: א

שלום, אני כשנתיים וחצי לאחר prk. בשבוע האחרון אני מרגישה שהעיניים מאוד מציקות ומגרדות מאוד ואני נאלצת לשפשף המון. יש לי גם הפרשות מהעיניים. מה זה יכול להיות ואיזה טיפול יכול לעזור? יש לי תור לרופא אבל התור עוד הרבה זמן וזה מאוד מציק לי. תודה מראש א

שלום רב, מדובר בזמן רב אחרי הניתוח. לא סביר קשר לניתוח עצמו. יתכן שמדובר ביובש או דלקת אלרגית. בכל אופן אני ממליץ להיבדק ע"י רופא עיניים באזור המגורים לקבלת אבחנה וטיפול מתאימים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה