החלמה לאחר אינטראלאסיק- בריכה ושמש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2018 | 11:45 | מאת: הדר

היי, אתמול ביקרתי במרפאה בירושלים ונמצאתי כמתאימה לניתוח אינטראלאסיק. הבעיה היא שכשלושה ימים לאחר מועד הניתוח אני אמורה לנסוע לבית מלון ולשהות כמובן בשמש ובבריכה. באופן עקרוני נאמר לי שאין בעיה להיות בבריכה רק לוודא שלא נכנסים מים לעיניים (נאמר לי שניתן להיכנס עד הצוואר). רציתי לשאול האם באמת אין סכנה בשהות שכזאת בבריכה ובשמש כשלושה ימים לאחר הניתוח או שעדיף לדחות את המועד? תודה רבה! הדר

שלום רב, אפשר כ 3 ימים לצאת לנופש אני לא ממליץ להיכנס למים בשום צורה אפילו לא עד צוואר. אפשר להיות חשוף לשמש עם כמובן הגנה של משקפי שמש ולהיות רק על שפת הבריכה ולא להיכנס אליה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה