ניתוח לייזר בעיניים בגיל 18

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/09/2018 | 22:26 | מאת: ורד

שלום הבן שלי בן 18 עבר בדיקת התאמה ואמרו לו שהוא מתאים. הקרנית עבה. אבל בחצי שנה האחרונה המספר שלו עלה מ 4.5 ל5 . א. האם אפשרי לנתח אם עדיין יש גדילה במספר? ב. ודבר שני הוא מתגייס בערך עוד 3 חודשים האם כדאי לבצע ניתוח 3 חודשים לפני גיוס?

שלום רב א. אפשר לנתח מבחינה טכנית אבל אם ישנה עליה במספר יש לשקול האם זו אכן עליה ואז להמתין להתייצבות או אין מדובר בעליה משמעותית ואז אין בעיה. ב. אין מניעה לנתח לפני הגיוס

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה