אי נוחות ופזילה לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/09/2018 | 17:30 | מאת: איילת

שלום לפני שנתיים לערך סבלתי מדלקת בעיניים ומכתמים שהפריעו לראייה, טופלתי ב fml. חייבת לציין שהעין שממנה התחילה הדלקת לא נינוחה עד היום, ראייה 6/10 ועם תיקון משקפיים 6/7.5 ואף לפעמים כשהעין עייפה יש כפל ראייה שחולף וחוזר, בנוסף מרגישה סינוורים ואי נוחות בנהיגה. האם לאחר דלקת וירלית יכולה להיווצר פזילה? מה ניתן לעשות?

שלום רב, דלקת ויראלית לא יכולה לגרום לפזילה. ישנו סיכוי שהיתה פזילה או פזילה סמויה בגיל הילדות שכעת באה לידי ביטוי אם יש ספק הייתי ממליץ להיבדק ע״י מומחה לילדים ופזילה בשילוב בדיקה אורטופטית. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה