ראייה לא חדה , הילה מסביב לתאורה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/06/2018 | 17:03 | מאת: דוד

שלום בדיוק לפני שנה ביצעתי ניתוח אינטראלסיק. היום אני עדיין רואה הילה מסביב לתאורה, וכפתרון על פי הוראת הרופא המנתח שם טיפות באופן קבוע בלילה שעוזרות. בנוסף בעין אחת רואה יותר טוב מהשניה. התשובות של המרפאה במשך השנה הייתה "הזמן יעשה את שלו". אבל הזמן עשה את שלו ואין שיפור או שינוי. בבדיקת שנה נאמר לי להגיע שוב אחרי 3 חודשים לראות האם יש שיפור, רק שהפעם באופן שלדעתי קצת מתריס מבקשים עוד כסף עבור ביקורים אחרי שנה. ושאלתי האם יש משהו נוסף שניתן לעשות בנושא, אני ממש מאוכזב ומצטער שביצעתי את הניתוח

שלום רב צר לי לשמוע על כך. אני ממליץ שקול פניה למנהל הסניף של המכון ולהעלות בפניו את הבעיה שהתעוררה. אני בטוח שיש לכך פיתרון. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה