טיפות עיניים ניולול ג'ל / קומביגן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/05/2018 | 23:25 | מאת: אדם

שלום רב .אני בן 36 ולפני 10 שנים עברתי ניתוח LASEK. לאחר התייצבות סופית נשארה יתרת צילינדר 1.50 - צילינדר בעין ימין, ללא מספר. המצב הוא שאין לי איכות ראייה בפרט בערב/לילה. אינני רוצה לעבור ניתוח תיקון. האם טיפות עיניים כמו ניולול ג'ל / קומביגן יכולות להטיב את מצבי ולגרום לחדות ראייה טובה יותר? האם טיפות אלו משפיעות על הגוף כולו או רק השפעה מקומית?

שלום רב, כעיקרון יש אפשרות לשיפור בראיה בלילה עם הטיפול בטיפות שציינת. לעיתים חלק מהטיפות שציינת יכולות להחמיר אסטמה. בכל מקרה ממליץ לקבל מרשם לטיפול לאחר בדיקה של רופא.

21/05/2018 | 09:18 | מאת: אדם

האם קיימת בעיה בשימוש בטיפות אלו אצל מי שמקבל תרופות הרגעה ונוגדי דיכאון היות ומדובר בחוסמי בטא? מדובר בתרופות CLONEX 2 MG VIEPAX XR 150 MG. נושא נוסף- האם אתה מקבל כרופא פרטי לחוות דעת/ייעוץ בהסכם עם לאומית (לצורך קבלת החזר כספי). תודה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה