ראייה בעין ימין חדה יותר משמאל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/04/2018 | 11:28 | מאת: בנימין

שלום, אני שבועיים לאחר ניתוח prk lasek והראייה בעין שמאל מטושטשת יחסית לעין ימין. האם זה נורמלי? האם יש סיכוי ל over correction/ under correction?

שלום רב. קשה להתיחס לתוצאה הניתוחית שבועיים לאחר הניתוח מאחר והמספר עדיין לא התייצב. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

04/05/2018 | 15:32 | מאת: אור יעקבי

אשמח לדעת מה מצבך היום אני במצב דומה למה שתיארת בשאלתך

04/05/2018 | 21:58 | מאת: בנימין

הראיה משתפרת לאט, פשוט עין אחת מחלימה יותר מהר מהשנייה. אני מאמין שאין לך ממה לחשוש :)

21/10/2019 | 17:14 | מאת: נביל

היי, עשיתי ניתוח לפני שבועיים בדיוק. הראיה בעין ימין טובה וחדה מאוד. בעין השמאל אני רואה מטושטש, גם מקרוב וגם מרחוק. במקרה שלך, מתי הראיה בעין שמאל חזרה להיות נורמלית (ללא הבדל עם עין ימין)? תודה רבה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה