מעוניין להסיר משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/04/2018 | 14:47 | מאת: אלי

איזה מכון הכי טוב בארץ להסרת משקפיים ? ומה ההבדל בין שיטת nano super lasik לבין nano custom asa ?

שלום רב, מטרת הפורום היא לא לכוון למכון ספציפי או להמליץ על רופא מסויים. סופר לאסיק הוא לא מונח מקצועי או שיווקי. כך גם לגבי המנוח ננו. אין מדובר במינוח מקצועי. בעולם המקצועי מדובר במונחים הכוללים: במשפחת ניתוחי פני השטח: PRK, LASEK, טרנס-PRK, ASA במשפחת ניתוחי המיתלה: LASIK, פמטוסקונד-לסיק (אינטראלאסיק למשל). בברכה, ד"ר אורי מלר.

15/04/2018 | 18:03 | מאת: אלעזר

תודה על התשובה איזה שיטה עדיפה מבחינת איכות הראייה לטווח ארוך ובריאות העין prk או לאסיק ?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה