סוג ניתוח לאסיק או prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/02/2018 | 21:46 | מאת: שרה

שלום רב. בבדיקה ההתאמה אמרו לי כי אני מתאימה ל2 השיטות לאסיק וprk. אני נורא מתלבטת באיזו שיטה לבחור, פרט לזמן ההחלמה הבנתי ששיטה הprk יותר בטוחה . רציתי לדעת במידה ויש לי את הבחירה איזו שיטה עדיפה יותר מבחינת התוצאות בלבד , תופעות הלוואי וסיכון לזיהומים .תודה רבה

שלום רב, בד"כ התוצאות זהות בשני סוגי הניתוחים. לא אוכל להיכנס דרך הפורום להמלצה לסוג מסויים. זה עניין שיש לדון בו פנים מול פנים עם המנתח. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות יחסית לשניה וכל דבר נשקל לגופו בהתאם לנתוני הבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה