זמן החלמה מלאה לצורך הלימודים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/01/2018 | 11:57 | מאת: אמיתי

שלום השאלה מופנת בעיקר לדוקטור אליה לוינגר כיוון שאצלו ביקרתי (ואיני זוכר את תשובתו לשאלתי) אך מופנת גם לכלל הרופאים כאן. הייתי אצלו בבדיקה לפני כשבועיים בערך וקבעתי כבר תאריך לניתוח PRK כמו שהומלץ לי. ממה שנאמר לי זמן ההחלמה הינו עד שבוע וחצי אך איני זוכר האם הוא אמר לי שאחרי שבוע וחצי אראה כמו שצריך כולל הכל או שמא מדובר רק על נטו החלמה ואז יקח לי עוד מספר שבועות לראות כמו שצריך כדוגמת נהיגה, לימודים וכדומה? אני שואל את השאלה כיון שאני סטודנט ורוצה לדעת כמה זמן עובר מיום הניתוח ועד לרגע שבו אוכל לפתוח מחשב או ללמוד כמו שצריך ללימודים/מבחנים תודה מראש ושבוע טוב :)

שלום רב, לאחר כשבוע וחצי ככל הנראה תוכל לבצע את המטלות שציינת. אולם אתהצריך לדעת שיהיה צורך לעיתים תכופות יותר לבצע הפסקות על מנת להזליף טיפות ולהקטין את מידת היובש. חשוב להבין שזהו זמן ממוצע, יש מטופלים המחלימים מהר יותר ויש כאלה שדרושים להם עוד מספר ימים. בברכה ד"ר לוינגר אליה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה