קושי בפתיחת עיניים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/12/2017 | 18:07 | מאת: אלינור

שלום אני שבועיים אחרי ניתוח prk בשבוע האחרון יש לי קושי בפתיחת עיניים כמעט ולא מצליחה לפתוח במיוחד בשעות היום והבוקר הרגשה שהעיניים מתגלגלות אחורה. הרופה החליפה לי את הטיפות של הסטרואידים והתחליפי דמעות כי חשבה שזאת תגובה אלרגית אבל עדיין מצבי לא השתפר

תשובה שלום רב, את נמצאת בתקופת החלמה לאחר ניתוח ובמעקב הרופא המנתח שלך לא יהיה נכון מבחינתי להיכנס להמלצות רפואיות דרך פורום וללא בדיקה כשאת נמצאת במעקב מסודר אני ממליץ להיצמד להמלצות המנתח שלך בהצלחה והחלמה מלאה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה