ניתוח לתיקון הראייה בלייזר.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/12/2017 | 20:52 | מאת: שמעון

שלום דוקטור, ביצעתי בדיקה להסרת משקפיים בלייזר, בסיום הבדיקה נאמר לי שכדאי לבצע את הניתוח רק לעין אחת הדומיננטית במקרה שלי עין ימין , ולא לגעת בעין שמאל, כדי ליצור סוג של מולטיפוקל, אם הבנתי נכון, עין אחת תתוקן לרחוק, ואחת תישאר לקרוב, כאן המקום לציין שאני בן 55, המספרים שלי לא גבוהים -2, ו-1.75, עם צילנדר קטן, שאלתי האם כדאי לי במצב זה לבצע את הניתוח, והאם זה הסתדר לי שעין אחת מתוקנת ואחת לא?

שמעון שלום, כמובן שמה שאומר זה לפני שבדקתי אותך אבל באופן כללי מה שנאמר לך הוא מאוד הגיוני וזאת על מנת לשמר באופן חלקי לפחות את היכולת של אחת העיניים לקרוא. אין כאן נכון או לא נכון ואני מעדיף שתיקח החלטה כזאת רק לאחר שיחה פרונטלית עם הרופא המנתח להתאמת ציפיות. ברוב המקרים המוח מסתדר עם זה מצויין, לאחר זמן הסתגלות מסויים. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה