דמעות מלאכותיות לאחר אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/11/2017 | 19:09 | מאת: דניאל

שלום רב, עברתי אינטרלאסיק במכון עיניים לפני חודש. אני סובלת מיובש מוגבר כנראה גם לאור שינויי מזג האוויר. 1. האם אפשר להשתמש בדמעות שונות מאלה שקיבלתי אליהן מרשם (טירס נטורל פרי)? למשל דמעות על בסיס הומאופטי כדוגמת Similasan? מרגישה שהטירס נטורל פרי לא אפקטיביות למרות שאני משתמשת בהן כל שעתיים. 2. האם הדמעות חייבות להיות בקפסולות ולא בבקבוק טיפות מרוכז שאקפיץ להשליך לפי ההמלצה שכתובה עליו? המלצה לסוג אחר תתקבל בברכה. אשמח להתייחסות גם לתום 8 השבועות מהניתוח וגם לתקופה שלאחר מכן. תודה!

שלום רב, יש אפשרות כמובן להחליף את תחליפי הדמעות באחרות. אני ממליץ על בדיקה ויעוץ בכל מקרה של הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

29/11/2017 | 09:13 | מאת: דניאל

תודה, נקבעה לי ביקורת רק לחודש פברואר ובינתיים אני מתקשה לעבוד מול מחשב ועוד....

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה