דכאון ואכזבה לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/11/2017 | 15:53 | מאת: ישראל

כולי דיכאון שלא שמעתי לאנשים שהתנגדו לבצע ניתוח והרבה שהתחרטו על שביצעו את הניתוח אבל אמרתי לי זה לא יקרה ..היה לי מספר יחסית גבוה לאחר שהרופא התחייב שיוריד את כל המספר ביצעתי את הניתוח וכיום לאחר יותר מחצי שנה יש לי מינוס 0.75 בערך ובאמת אני לא רואה טוב בפרט בלילה ..אחרי חודשים של כאבים טיפות וכספים רבים זה התוצאה לצערי שלא אצליח לבצע כנראה תיקון לאחר שעובי הקרנית דקה מדי האם לא הגיע הזמן לומר את האמת בפנים לכולם שכל המנתחים רודפי בצע כסף ומרמים את כולם ורבים מהם סובלים לאורך שנים ????

שלום רב, האם זו שאלה/ הצהרה? אין לי יכולת להתייחס באופן אישי. אני ממליץ לגשת לבדיקה חוזרת אצל רופא ולבחון מחדש את מצב העיניים. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה