בעיות אחרי ניתוח לייזר prk+wf

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/10/2017 | 16:05 | מאת: אורי ראובני

שלום רב אנא עזרו לי בשאלות בבקשה!!! עברתי ניתוח prk+wf ואודה לעזרתכם האדיבה במספר שאלות. לפני הניתוח עובי הקרנית היה בשני העיניים 570. חצי שנה אחרי 480כאשר המספר שלי היה -1.5 וצילינדר 0.75 בשני העיניים. היום אני לא רואה טוב לרחוק בעיין שמאל הצבעים גוון הצבעים נראה שונה + שהכל נראה יותר קטן בעיין זו. ביצעתי אחרי שנה וחצי מהניתוח בדיקת טפוגרפה שהצביעה על חשד לקרטקונוס בעיין שמאל. הרופא המנתח שלי אמר כי יש לי בשני העיניים צילינדר של 1.25 (הפוך) אין מושג מה זה אומר ושזה יעבור עם הזמן.. בלילה אני ממש לא רואה טוב לרחוק! הילות במכל מכל אור ואין סינורים. קושי לנהוג. יש לציין שרופא מרגיע ואומר שהכל יחלוף בכל פגישה... והאמש שמפגישה לפגישה המצב רק מחמיר!

שלום רב, הנושא שהעלת מאוד ספציפי וטוב יעשה הוא הוא ידון בארבע עיניים מול רופא ומול נתוני הבדיקה והטופוגרפיה. לא ניתן לייעץ דרך הפורום ללא כל הנתונים. אני מציע לחזור לרופא המנתח ולקבל יעוץ ספציפי על המצב והאפשרויות. בהצלחה!

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה