עכירות בקרנית לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/08/2017 | 10:12 | מאת: יובל

Sei אחרי ekc שלום רב , אני מרכיב משקפיים שנמוכות קצת מהמספר שלי. הבעיה היא שיש לי עכירות בקרנית בעין אחת שגורמת לי לראות קצת פחות מ6/6. מה אני אמור לעשות אם אני רוצה לקנות משקפיים? הרופא אמר לי שהעכירות או תעבור או תצטלק ככה שאם אקנה משקפיים העכירות תעבור המספר לא יהיה מתאים. תוך כמה זמן אוכל לדעת אם העכירות הצטלקה? 2. האם יש בכלל סיכוי טוב שהעכירות תעבור?

שלום רב, יתכן והשינוי בעכירות יגרום לשינוי במספר במשקפיים. בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת אופטומטריסט על מנת לבדוק האם יש שיוני במספר. יתכן ובאמת הקושי בראיה נובע מהצלקות בקרנית ולא כתוצאה משיוני במספר. חשוב לציין שהצלקות בקרנית יכולות לחלוף תוך חודשים אך בחלק מהמקרים נוצרות צלקות שלא חולפות כלל. בכל מקרה ממליץ המשך מעקה הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה