ניתוח PRK וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/08/2017 | 11:07 | מאת: מיה

שלום, נמצאתי מתאימה לניתוח PRK ואני מתכננת לנסות להיכנס להריון. 1. האם יש בעיה לבצע את הניתוח בתחילת הריון? (אולי אפילו לא אדע עדיין שנכנסתי) 2. האם עליי להמתין עם ניסיון כניסה להריון ללאחר הניתוח? 3. אם כן, כמה זמן לאחר הניתוח ניתן להתחיל לנסות להיכנס להריון? תודה.

אני ממליץ להפנות שאלה מסוג זה למנתח מכיוון שיש גישות שונות אישית אם מדובר ממש בתחילת ההריון אני לא רואה מניעה אם ההריון מתקדם אני ממליץ להמתין לפחות 3 חודשים לאחר הלידה בהצלחה ושיהיה במזל טוב בברכה ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה