תיקון ראיה בלייזר והתאמת עדשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/06/2017 | 20:12 | מאת: ק

שלום ד"ר, אני בן 51 בריא ומעוניין לעשות תיקון ראיה בלייזר. האם בעתיד יכולה להיות בעיה בהתאמת עדשה תוך עינית בניתוח קטרקט ? תודה

שלום רב, רוב האנשים יעברו בבא העת ניתוח קטרקט, גם אנשים שעברו בעבר ניתוחי לייזר להסרת המשקפיים. לא אמורה להיות בעיה מיוחדת כל עוד תדאג לספק למנתח הקטרקט מידע על כך שעברת ניתוח לייזר בעבר. מאוד מומלץ להעביר למנתח את הנתונים המספרים של בתיקון האופטי שנעשה ונתונים על הקרנית לפני ניתוח הלייזר אבל גם אם לא יהיו לך נתונים כאלה יש למנתח אפשרות לחשב בצורה טובה את מספר העדשה התוך עינית המיועדת. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה