אינתראלאסיק.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/06/2017 | 13:01 | מאת: שולי.

שלום רב לצוות הפורום, ברצוני לשאול: במידה ועושים תיקון ראיה בשיטה החדשה "אינתראלאסיק" במידה והמתלה נפתח (רק במקרה) כתוצאה מהניתוח, באיזה שלב זה יכול לקרות לרוב? והאם יכול לקרות גם בשלב מאוחר, שלאחר הניתוח (כגון ימים וחודשים)? תודה מקרב לב על התשובה.

שלום רב, גם לאחר זמן רב למרות תהליך הריפוי אם יש חבלה חזקה לעין יש אפשרות לפתיחה של המתלה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה