טיפול אחרי ניתוח חשש לטעות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/03/2017 | 20:35 | מאת: אביבית

שלום נותחתי בעזריאלי לפני מס ימים . נאמר לי שאני צריכה לשים טיפות אנטיביוטיקה וסטרואידים כל שעתיים (!) בשבוע ראשון, בשבוע שני כל 3 שעות , ואחרי זה עוד שבועיים רק סטרואידים. חברות שעברו ניתוח במקום אחר אמרו שהן קיבלו אנטיביוטיקה וסטרואידים רק בשבוע ראשון ורק 4 פעמים ביום, ובשבוע שני רק סטרואידים וזהו, אחרי זה רק טיפות הרטבה. האם תוכנית הטיפול שלי אינה מוטעית ?אני מודאגת מזה.(שמעתי שסטרואידים יכולים להזיק לעיניים) תודה.

שלום רב ישנם ניתוחים שונים ויש גישות טיפוליות בקרב רופאים שונים אני ממליץ להיצמד להמלצות המנתח שלך בברכה, ד״ר אורי מלר מומחה ברפואת עיניים ניתוחי לייזר וקטרקט

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה