ניתוח ליזר בשיטת אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/03/2017 | 07:42 | מאת: חנאן

מספר בעין ימין 12- עם צילינדר 2- מספר עין שמאל 7- עם צילינדר 3- עובי קרנית ימין 532 עובי קרנית שמאל 535 האם אני מתאימה לניתוח לייזר בשיטת אינטראלאסיק ??

שלום רב. מדובר במספרים גבוהים. קשה לקבוע התאמה מאחר ויש צורך בנתונים נוספים. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

26/03/2017 | 12:42 | מאת: חנאן

בבקשה ..כבר יש לכם את כל הבדיקות שלי .. לפני זה החלטתם לי על השתלת עדשה וגם לא התאים לי .. לפי מה שקראתי על אינטראלאסיק זה במיוחד לקרנית דקה, מספרים גבוהים .. אפשר להחליט אחרי בדיקה ועיון שנית בבדיקות שלי אצלכם ..

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה