יובש וכאב בעיניים לאחר השינה ולאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/03/2017 | 20:23 | מאת: ליטל

ערב טוב, לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח PRK ומאז אני חווה יובש בעיניים בבוקר. ברוב הבקרים אין לי אפשרות לפתוח את העיניים מבלי כאבים ואני חייבת לטפטף הילו קומוד בכל עין. אני מבינה שזאת אחת מתופעות הלוואי של הניתוח, אך רציתי לדעת האם זה תקין גם זמן ארוך (שוב- שנתיים וחצי) לאחר הניתוח והאם זה צפוי להשתנות או להישאר כך. תודה רבה

שלום רב, קשה לי לקבוע האם זה יכול להשתנות ומה מידת היובש. ניתן לנסות לטפל בתופעת היובש בטיפולים נוספים. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל לשקול זאת. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה