המספר המקסימלי לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/03/2017 | 12:28 | מאת: תמר

היי אני תמר, בת 27. יש לי 2 שאלות: המספרים שלי כיום הינם: ימין: -14.75 עם -2.25 צילינדר שמאל: -16.50 עם -2.75 צילינדר 1. אם אעשה ניתוח לייזר (יש לי קרנית יחסית עבה, לפי בדיקה שעשיתי בגיל 18), לאיזה מספר אוכל להגיע לאחר הניתוח? דרך אחרת לשאול את זה: עד איזה מספר כיום ניתן לבצע לייזר...? 2. אני רוצה לראות בלי משקפיים והבריאות שלי מאוד חשובה לי, אז אני נמנעת מלבצע השתלת עדשה, רק מחשש שזה יפגום בראייתי או במצב העין בעתיד (ויש לי רגישות יתר בכל מקרה, אז גם סינוור, יובש וכו' זה נוראי לי). הייתי רוצה לקבל המלצה למישהו מומחה להתאמת עדשות מגע, כי אני מרכיבה כבר מספר שנים והן לא נוחות לי. תודה

שלום רב, במספרים כה גבוהים לא הייתי ממליץ לבצע ניתוח לייזר. הייתי ממתין עד גיל 40 ושוקל החלפת עדשה (לא השתלה בלב אלא החלפת עדשה – כמו בניתוח קטרקט) לגבי המלצה לאופטומטריסט להתאמת עדשות מגע – לא ניתן להמליץ על מישהו ספציפי במסגרת הפורום בברכה ובהצלחה ד"ר אורי מלר

04/03/2017 | 17:50 | מאת: תמר

תודה למה החלפת עדשה, אם העין אינה תפתח קטרקט? לפי תשובתך, אני מבינה שגם על השתלת עדשה, כיום, אתה לא ממש ממליץ, לא?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה