בדיקות התאמה שאלה מוזרה מאוד!!!

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/01/2017 | 15:54 | מאת: אורי ראובני

שלום רב לכולם. אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפים ובגלל חששות שיש לי הייתי במבחני התאמה ב4 מכונים מהמובילים בארץ (במהלך של כבשועים ימים). ולאחר בדיקות ההתאמה נמצאתי מתאים לכל השיטות ב3 מכונים מבין ה4 . השבוע הייתי בבדיקה במכון הרביעי ושם נטען כי אני מתאים אך רק לשיטה אחת (p.r.k) שזו שיטה ללא חיתוך. וכאשר שאלתי למה. הציגו לי את הבדיקה ושם נראה בליטה בעיין ימין... והסביר לי הרופא כי מבנה הקרנית לא סימטרי מבחינה טיפוגרפית. וכי בעתיד יכולה להיות בעיה של אקטזיה. אשמח לשמוע חוות דעתכם. מה הייתם ממליצים לי???

אורי שלום רב, לא ברור לי למה אתה מצפה לקבל בשאלה מסוג זה? נבדקת 4 פעמים בדיקות מלאות ומקיפות עם צילומים ושלל נתונים, ואתה מצפה שללא כל הנתונים הללו ניתן לשלוף מהמותן המלצות רק על תיאור לא ברור ("בליטה בעין") אני מתנצל אבל לא ניתן להשיב באופן מקצועי ללא קבלת כל הנתונים. אם ערכת דיון מעמיק עם 4 רופאים שונים, בארבעה מכונים שונים ולא יצאת מסופק מתשובותיהם, מדוע שתסכים לקבל חוות דעת דרך האינטרנט ללא נתונים כלל?. בהצלחה, ד"ר אויר מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה