ייעוץ לגבי השתלת עדשה תוך עינית\לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/01/2017 | 10:59 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 38, מרכיב משקפיים כ-20-21 שנה. נתוני הראיה שלי: right eye: sph=-0.75, Cyl=0, Axis=0 left eye: sph=0, Cyl=-0.75, Axis=85 אני שוקל אם לבצע ניתוח לייזר לתיקון הראיה או לבצע השתלה תוך עינית. אני חושש במיוחד על העיניים שלי מהסיבות הבאות: 1. אני חירש ולכן אני מנסה לחפש את הניתוח הבטוח ביותר שאפשר. 2. אני מתכנת מחשבים, לכן אני גם צריך ניתוח שלא יגרום לי לבעיות בעתיד בעבודה מול מסכי מחשב. אני אשמח לתשובות.

דוד שלום רב, מדובר במספרים ממש קטנים (-0.75). לא מקובל בכלל לשקול השתלת עדשה במספרים כאלה ואני חושב שאפילו לא מייצרים עדשות במספרים כה קטנים. האפשרות היחידה מבחינה ניתוחית היא ניתוח לייזר, עם שיעור הצלחה גבוה בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה