recurrnt germ

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

21/01/2004 | 23:06 | מאת: שרה

חזרה לפורום נושא : סרטן recurrent germ cell תאריך : 21/01/04 22:24 מחבר/ת : שרה ביתי בת 27 חלתה ליפני כשבע שנים בסרטן בשחלה עברה כריתת שחלה שמאלית לאחר הניתוח טופלה בכימוטורפיה ב-bep קיבלה שלושה מחזורי טיפולים עם תגובה טובה לאחר שנתיים הסימנים חזרו שוב הופיעה עליה באלפה פרוטאין ואז קיבלה שוב שלושה מחזורי טיפולים של bep התגובה היתה שוב טובה לאחר שנה המרקר שוב עלה ללא מימצאים בסיטי ושוב קיבלה את אותם טיפולים וכן היתה שוב נסיגה של המחלה לאחר חצי שנה שוב חזרה המחלה היתיעצנו עם רופא אחר ואוחלת על טיפול חדש taxol -cisplatinum קיבלה שלוש מחזורי טיפול לאחר טיפול זה קרסו המערכות ביגלל חידק מיקרו בקטריום לאחר טיפול והחלמה המרקר שוב עלה לא היו מימצאים בסיטי אוחלת לא לטפל ולתת לגוף להישתקם לאחר כמה חודשים גוש בהגן בכבד ובבלוטות הלימפה הוחלט לתת טיפול חדש בטלידומיד וגמסיטבין היתה נסיגה של הגידול וחמישים אחוז מהגרורות בכבד וירידה משמעותי במרקר בשלב מסוים הטיפול הפסיק להשפיעה והוחלת על השתלת מח עצם עצמית וטיפול כימטורפי כבד עקב הביוקרטיה היתה סחבת באישורים לטיפול בינתיים הגידולי היתפרצו במימדים גדולים והמרקר הגיעה ל280000 הוחלט לתת טיפול טקסול וטלידומיד אח המרקר ממשיך לעלות כרגע רוצים להמשיך באותו טיפול אך אין אנו בטוחים שזה יעצור את המחלה יש לציין שביתב סובלת כאבים חזקים מימת בבטן שחוזרת לאחר ניקוזים אני מבקשת יעוץ והכוונה וכן אם יש טיפולים ידועים או ניסיוניים נוספים וכן טיפולים בחו"ל ומיקרים כאלו שקראו בעבר בתודה מראש שרה

על פי תאורך המפורט, בתך קיבלה ומקבלת את מירב ומיטב התרופות הידועות כפעילות בסוג נדיר זה של סרטן השחלה. כבכל המקרים בהם הטיפולים השגרתיים נכשלים ניתן להציע למטופלים להיכנס לפרוטוקל מחקר של טיפולים חדשים ונסיונים. למרבה הצער אני מסופק באם במקרה נדיר כשל בתך קיים מקום בארץ השותף למחקר כזה. ניתן להתיעץ עם רופאך המטפל או לשאלתך בחו"ל קימים שני מרכזים מובילים בארה"ב שייתכן ויוכלו לתת מענה. MD Anderson Cancer Center ביוסטון, טקסס, ו- Memorial Sloan Catering Cancer Center בניו-יורק. בברכה ובהצלחה

29/01/2004 | 23:12 | מאת: ד"ר אילן אטלס

במידה וקשה לכם להשיג חוות דעת שנייה מחול תוכלו לפנות אלינו ליעוץ דרך התכנית לחוות דעת שנייה בוידאו אנו עומדים בקשר ישיר עם אוניברסיטת בראון ומינסוטה וכאשר איננו מציגים מיקרים של בתי החולים שלנו ניתן לבצע יעוץ נוסף לחולים מחוץ למסגרת הפנימית שלנו בהצלחה

30/01/2004 | 13:34 | מאת: שרה סיגל

השמח מאוד עם הקבל חוות דעת נוספת מחו"ל איני יודעת מה לעשות והמצב של ביתי הולך ומחמיר מיום ליום אז בבקשה מימכם עזרו לי לעזור לביתי בתודה שרה סיגל סמ טלפון056-721726

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית