סרטן שחלה קו שני ובדיקת MMR

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/06/2019 | 16:02 | מאת: מוריה

שלום פרופסור בן אריה אמי כבר עברה שני קווי כימו ( הראשון קרבו טקסול ושני קרבו גמזר , כרגע המחלה הצטמצמה אך עדיין פעילה ) הרופא המליץ על בדיקת MMR , האם כדאי לקחת ביופסיה חדשה שלאחר הטיפולים או להשתמש בישנה , שכן הבנתי כי לאחר כימו נוצרות מוטציות חדשות )הרופא המטפל אומר שאין הבדל גדול בין שתיהן , אשמח לשמוע את דעתך בנושא

אין לכך תשובה חד משמעית וזה גם תלוי בנגישות ללקיחת ביופסיה חדשה במידה וזה פשוט וקל ייתכן ויש לזה ערך מוסף

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית