התייעצות בנושא מחלת ה GTD

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/03/2017 | 21:10 | מאת: ברוך

אשתי נכנסה להריון ואחרי כחודש בערך היה דימום ובבדיקת u.s שעשו לה ראו הריון מולארי חלקי. ישר עברה גרידה והבטא התחילה לרדת ואז פתאום התחילה לעלות עברה היסטרוסקופיה וct באזור החזה והאגן ונמצא ממצא בריאות. התחלנו טיפול של אקטינומצין שבדני הטיפולים הראשון שלו אכן עזר אך בטיפול השלישי שוב הייתה עלייה בערכי הבטא. עברנו לטיפול בזריקות mtx שגם כן עזרו בפעם הראשונה ובפעם השניה הבטא שוב עלתה. לאחר התייעצות עם מומחים בחול הומלץ על ניסוי עם טיפול של קרבופלטין שלא עזר וכיום טנחנו התחלנו טיפול של ema-co הדאלה שלי היא האם היא הייתה צריכה לעבור איזשהו ניתוח להוצאת דגימה מהריאות או שמספיק הטיפול שהיא עוברת?ושאלה נוספת כיון שאנחנו נמצאים בתביעה עם חברת הביטוח שדורשת לקבל דוח פתולוגי שמאשר כי אכן מדובר במחלת סרטן. האם יש אפשרות לעדות פתולוגיה עם אבחנה שתתאים לחברת הביטוח?

ראשית הטיפול שאישתך מקבלת נראה כטיפול הנכון והמומלץ במקרה זה אין צורך לא מקובל ואפילו מסוכן בשלב זה לעשות ביופסיה לקבלת דגימה פתולוגית חברת הביטוח לא מבינה שום דבר ורצוי פשוט מכתב מגינקואונקולוג מומחה שיסביר להם למה מדובר במחלת סרטן ושאין צורך בתשובה פתולוגית מעבר לתשובה הראשונית של של גרידת הרחם

14/04/2017 | 13:47 | מאת: ברוך

תודה רבה על התשובה. אבל במידה ויצא בתוצאות הבדיקה המגרידה שזה מולה האם זה נותן את הגושפנקה לחברת הביטוח הרי הם רוצים לראות את הstage ולמיטב הבנתי ספיציפית בסוג המחלה זאת זה נקבע לפי התפשטות הגרורות. ותוך כמה טיפולים לדעתך הביטא שלה תגיע ל0-2 כיום היא סיימה סבב ראשון של הטיפול והביטא שלה 93לפני תחילת הטיפול היה 515

14/04/2017 | 13:54 | מאת: ברוך

מצ''ב תוצאות פתולוגיה מהגרידה האם יש פה stage grade

11/06/2017 | 19:11 | מאת: אבי

ברוך שלום, אשתי במצב דומה אך מתחילה לקבל את הטיפול באקטינומצין. רציתי לדעת האם הטיפול שציינת ema-co וערכי הבטא ירדו? ותוך כמה טיפולים/זמן?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית