כאבים אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/10/2017 | 04:03 | מאת: שרון

שלום, שבוע לאחר עקירת שן בינה כלואה ועדיין סובלת מכאבים. יש שיפור אך מאוד הדרגתי ואיטי ביחס לעקירה הקודמת. עדיין משתמשת במהלך היום במשככים ויש לציין שהכאבים באים בגלים. אשמח לדעת האם זה תקין והאם קשור לכך שהעקירה עצמה היתה מסובכת יותר מקודמתה (בשל חור גדול בשן הכלואה וריקבון)

04/10/2017 | 20:09 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום בהחלט ייתכן כי שבוע לאחר העקירה עדיין יש כאבים. לעיתים לתהליך הריפוי לוקח זמן ממושך יותר. בהחלט מומלץ לבצע ביקורת אצל הרופא המטפל על מנת לראות שתהליך הריפוי מתרחש בצורה תקינה וכמו כן ישנן דרכים להקלה על כאבים אלו. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים