שאלה בקשר לבדיקת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/04/2017 | 08:42 | מאת: שושי

יש לי ניתוח עוד חודש בהרדמה מלאה (לא קשור לשיניים). עוד שבוע וחצי יש לי טרום ניתוח. אמרו לי שהמרדים יעשה לי בדיקה פיזית.. בין היתר יבדוק את השיניים (?!?!). מה הבדיקה כוללת? מה הקשר לשיניים? חוששת כי השיניים שלי לא משהו.. מה ההשלכות אם הפה שלי לא בריא? כלומר, בשביל מה הוא בודק את זה ועל מה זה משפיע? יש מצב שידחו לי את הניתוח בגלל בעיות בפה? אני מתה כבר להיות אחרי הניתוח (תקופה לחוצה ומתוחה) הניתוח הוא ניתוח בעיניים ואני לא מבינה את הקשר... אין סיכוי שאני אסיים טיפולים תוך שבוע וחצי

21/04/2017 | 08:50 | מאת: נועה ברר

במידה ויש בעיות קשות בחלל הפה כמו מחלת חניכיים חריפה או מוקדי זיהום רבים לעיתים זו עילה לדחייה של ניתוחים. השיניים וחלל הפה באופן כללי הם חלק בלתי נפרד משאר הגוף וזיהומים באזור זה עלולים להשפיע על מצב הבריאות הכללי. אם הבעיות אינן חריפות ומסתכמות במספר חורים בשיניים זה בדרך כלל בסדר. אם מצב השיניים מאוד חמור מומלץ לשאול לפני שמגיעים לבדיקה עם הרופא המרדים אם יש צורך לפנות לבדיקה אצל רופא השיניים. בהצלחה!

מנהל פורום טיפולי שיניים