שינוי מידות הכתר בעקבות עקירת שן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

08/04/2017 | 17:03 | מאת: שירה

עקרו לי שן בינה לפני כמה שבועות. ולשן לידה שבשיקום שכרגע הוחלט גם את הכתר הזמני להוריד שכאב לפני עקירת שן הבינה בגלל הדלקת ביניהן השאלה היא עד התור של ההחלמה שייצא עוד כמה שבועות ומשהורידו את הכתר הזמני למרות שנעשו כבר כל המדידות לקבוע ויוצא שלא הייתי עם כתר לא קבוע ולא הזמני איזה חודשיים וחצי בערך אולי טיפה יותר . האם במצב כזה עוד יוכלו לשים את הכתר הקבוע שעשו מדידות או שתהיה תזוזת שיניים והסיכוי רב יהיה שחייבים לעשות מדידות חדשות?

09/04/2017 | 08:29 | מאת: נועה ברר

כאשר שן מושחזת ללא כתר זמני עלולה להיות תזוזה של השן ובקיעה של השן הנגדית. כדאי לגשת למרפאה שיחזירו את הכתר הזמני עד למועד שבו הוחלט לבצע את הכתר הקבוע

09/04/2017 | 13:11 | מאת: שירה

זהו אי אפשר כרגע לגעת במקום כי זה שן ליד המקום שעברתי עקירת שן בימה ואמרו שלא יכולים לגעת במקום עד התור ורק אחרי תקופת ההחלמה יבדקו אם אפשר לשים את הכתר או סידור הכתר הזמני וקביעת מדידות מחדש. אבל הסיכוי לכך שהמידות השתנו וצריך מידות חדשות גדול במיוחד שאני כבר בערך חודשיים ללא הכתר הזמני.

מנהל פורום טיפולי שיניים