חרדת טיסות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/05/2014 | 23:57 | מאת: מור

שלום, אני סובלת מחרדת טיסות קשה. בטיסה האחרונה שלי לפני כשנה סבלתי מטראומה קשה מאוד בטיסה שהתבטאה ב: לחץ, גלי חום, רעידות, הרגשת סחרחורת, בכי מרובה. לפני כן טסתי והייתי בסדר בטיסות. עכשיו המחשבה לעלות על מטוס מכניסה אותי ללחצים ופחדים אני מאוד רוצה להתגבר על הפחד ולחזור שוב לטוס על איזה טיפול תוכל להמליץ לי? האם כדור שינה יעזור?

שלום, טיפול קוגניטיבי- התנהגותי, רצוי ע"י חשיפה הדרגתית. כדור גם יכול לעזור.

23/05/2014 | 13:17 | מאת: דורית

אני חושבת שאם את לא מרבה לטוס אז אין צורך להוציא כספים מיותרים על פתרון הבעיה. אם את טסה פעם ב.. את באמת יכול להעזר בכדור שינה או בלקטיום שבדומה לכדור שינה מרגיע את הורמון הסטרס ומשרה רגיעה נפשית. השוני שהוא פשוט לא ממכר וגורם לתופעות שלעיתים כדור השינה גורם.

מנהל פורום רפואת משפחה