מרגישה רע

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

12/07/2013 | 17:42 | מאת: מיטל

דר נכבדים. לפני חודש התחלתי להרגיש אי יציבות קלה בהליכה וחולשה. בבדיקות דם אנמיה ידועה בעקבות תלסמיה וברזל מאוד נמוך וגם פריטין נמוך. בדיקת אאג לורטיגו תקינה. בדיקת נוירולוג תקינה. התחלתי עירוי ברזל וגם ציפרלקס כבר חודש ואני מרגישה יותר רע מיום ליום. חולשה קש ה כאילו להתעלף מה עוד אפשר לבדוק אנא עזרו לי נואשת

12/07/2013 | 18:39 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

גיל? מצב בריאות? מחלות? תרופות? מצב משפחתי? תעסוקה? תזונה? תוספי תזונה? מה השתנה בחייך בטרם החלה הבעיה? מה בבדיקה גופנית? מה בבדיקות מעבדה? איך נקבע שמבחינה נוירולוגית וא.א.ג את בסדר? מה הקשר של טיפול ציפרלקס לחולשה ואי יציבות (מן הסתם יש סיבה שבחרת לא לציין)

מנהל פורום רפואת משפחה