כל התסמינים של נוירופתיה-2 נוירולוגים שללו כ"ג EMG

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/06/2013 | 22:04 | מאת: DAVID

רופאים נכבדים בן 59 חולה לב משנת 84 -אי ספיקת לב 2-3 דלדול שרירים בידיים וברגליים מזה כשנה. לפני כ45 יום החלו תופעות של נמלול בידיים וברגליים. המצב הלך והחמיר התחילו כאבים בשרירים של השוקיים ,כאבים שמזכירים התכווצויות אבל בלי הקשיון של השריר. פחות בבוקר יותר בערב ובלילה. כ"כ כאבים גם בשריר האחורי של הירך ,חולשה ביידים וגם קצת חוסר יציבות בהליכה. הופנתי לבדיקת EMG וגם לאבחון של נוירולוג -יותר מאוחר הלכתי לנוירולוג נוסף באופן פרטי. 2 הנוירולוגים שללו נוירופתיה ובדיקת ה-EMG הייתה תקינה- גם שרירים גם עצבים. חיפשתי ברשת מחלות עם תסמינים דומים ולא הצלחתי למצוא. בקשתי היא א. האם יש לכם השערה של באיזה כיוון עלי לחפש? ב. לאיזה רופא מקצועי עלי לפנות להמשך הבירור?

01/07/2013 | 04:24 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

תופעות לוואי של תרופות? תופעת לוואי של חוסר פעילות? מה אומר רופא המשפחה? הקרדיולוג? אולי ביופסית שריר תעזור

מנהל פורום רפואת משפחה