דלקת בלסת לאחר עקירה, כאבים בלתי פוסקים שבועיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/03/2005 | 15:21 | מאת: שלומית

שלום רב לפני כשבועיים עברתי עקירת שן בינה כלואה אצל כירורג פה ולסת. העקירה הייתה קשה יחסית (לדברי הרופא) מאז העקירה אני סובלת כאבי תופת באיזור העקירה, כולל הקרנה לאיזור האוזן, ותחושה שהשיניים בצד של העקירה מתנודדות. לדברי הרופא יש פגיעה מסויימת במפרק הלסת (כנראה כתוצאה מכך שהפה היה פתוח זמן רב בזמן העקירה) 1. מה הטיפול המומלץ למקרה כזה? 2. האם מדובר ברשלנות בטיפול לדעתך? 3. האם התחושה של התנודדות השיניים היא נורמלית לאחר עקירת שן בינה? 4. עלי לעקור עוד שן בינה נוספת כלואה, מה ההמלצות לטיפול הבא? בתודה מראש, הסובלת שלומית

18/03/2005 | 13:33 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשולמית אכן קורה שלאחר טיפול שיניים ממושך בו את מתבקשת לפתוח את הפה זמן ארוך , נגרמת מתיחה של שרירי הלעיסה עניין שמתבטא בכאבים במפרק. יש מי שיהיו רגישים לזה יותר ויש פחות. המלצתי לך לבצע פזיותרפיה לפתיחת הפה וכדורים נוגדי דלקת שאינם סטרואידים. בטיפול שיניים הבא או עקירה אם היא ארוכה בקשי מרופא השיניטים או הכירורג הפסקות בזמן הטיפול כך שתוכלי לסגור את הפה ולנוח. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות