נפיחות ותפיסת שריר.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/02/2005 | 13:01 | מאת: אלכס

שלום רב. אני חש בנפיחות באיזור הלימפה השמולית זמן רב (לפעמים בולתת יות ולפעמים פחות ) גם לפעמים כיימת תופעה של תפיסת שרירים באיזור השמאלית של הלסת לכמה דקות התופעה מפחידה כי בזמן הזה אין יכולת לבלוה ולנשום. רקע: לפני כי 5 שנים עברתי הוצעת עבנים מבלותת רוק ( מתחת ללשון ) להתייחסותך. תודה!

26/02/2005 | 18:35 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאלכס כדאי להבדק אצל כירורג פה ולסת בהקדם. בביה"ח רמב"ם אנו מאבחנים את הבעייה בבלוטות הרוק וכן מוציאם את האבנים בשיטה חדשה על ידי אנדוסקופיה של בלוטת הרוק. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות