קליקים בלסת..

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/02/2005 | 02:11 | מאת: איציק

שלום קוראים לי איציק אני בן 16, עכשיו לפעמים יש לי רעשים בלסת כמו קליקים כאלה נכון יש תאנשים האלה שמותחים תאצבעות ויוצא להם קליקים אז זה קורא לי שאני מזיז תלסת שאני אוכל וכל קליק קליק יש רעש אפילו מי שעומד קרוב שומע את זה. אני מרגיש את זה במיוחד שאני שם תשיניים שלי טוחנות על טוחנות ואני מוריד את הלסת התחתונה למטה אז אני מרגיש את זה, זה לא תמיד זה לפעמים וגם לפעמים זה מגיע למצב שזה כבר כואב..אני חושב שיכול להיות לזה קשר לזה שאני שובר תלסת למשל שאני מעשן נרגילה אני עושה עיגולים ובשביל לעשות עיגולים צריך לשבור תלסת עכשיו השאלה שלי היא מה זה הרעשים האלה ממה זה נובע?? ואיך אפשר לטפל בזה או שאתה יכול להפנות אותי לאיזה רופא שיכול לעזור לי תודה מראש בייי.......!!

11/02/2005 | 21:03 | מאת: יעל

13/02/2005 | 20:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאיציק שלום! קליקים בלסת נובעים מפריקה קדמית של הדיסק במפרק הלסת. הטיפול במקרים בהם אין הגבלה קשה בפתיחת הפה או נעילה של הלסתות היא ע"י סדי לילה פיזיותרפיה - טיפול שמרני. מומלץ לפנות למרפאות מפרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות