כאבים במפרק הלסת שמאל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/12/2016 | 16:05 | מאת: רונה

שלום, מזה כחודש אני סובלת מכאב במפרק הלסת בצד שמאל בלבד,קושי בפתיחת הפה, הלעיסה מאד קשה לי וגורמת לכאב עז,המקרין לרקה השמאלית בלבד, בלילה הכאבים מתגברים וחודרים לאוזן שמאל עד כדי יקיצה. אתופן 400 פעם ביום לא עזר בכלל. בדיקה העלתה שבאוזן אין דלקת. בביקור אצל רופא פה ולסת התבקשתי לקחת אתופן 400 פעמיים ביום, לבצע צילום פנורמי ולגשת לרופא השיניים לעשות סד לילה. רופא השיניים מסר שאין טעם בסד לילה משום שאם יש שחיקת שיניים היו צריכים להיות לי כאבים בשני מפרקי הלסת ושיכול להיות שהבעיה כלל לא במפרק. אבקש הצעתך כיצד ניתן לפתור את הבעיה

29/01/2017 | 05:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

מומלץ להבדק במרפאה או אצל כירורג/ית פה ולסת המתמחים בבעיות מפרק הלסת. לפי הרושם הטיפול שקיבלת חלקי ביותר בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות